Historie

På slutten av 90.tallet gjorde det da norskeide Stavdal  entré på det svenske markedet. Etter å ha vært eiet av et antall ulike bransjeaktører de første årene i Sverige, ble grunnlaget lagt i 2004 til det Stavdal som finnes idag. Da kjøpte nemlig de nåværende eierne varemerket Stavdal. De første årene fikk vi av konkurransehensyn kun jobbe med lifter, 2007 kunne vi utvide vår forretning og satset på et heldekkende sortiment da vi bekynte å leie ut andre typer maskiner.

Siden 2004 har vi øket fra 25 ansatte til drøyt 200 idag. Vi har under hele reisen hatt høye vekstmål men de har vært fullt ut realistiske da vi er den eneste aktøren på maskinutleiemarkedet som kan kombinere de store selskapenes kapasitet med småselskapenes nære og personlige service.

Leif Stavdal innså tidlig fordelen av å leie maskiner istedenfor å kjøpe. Etter å ha jobbet for noen ulike aktører i flere år kom Leif tilbake til selskapet han en gang ga sitt navn. Året 2013. den her gangen for å igjen etablere Stavdal i Norge, nærmere bestemt i Oslo.

Vi er etablert på 20 avdelinger fordelt på ni storbyer og har ambisjoner om å øke ytterligere, først og fremst i storbyregionene. Den svenske ledelsen og eierne arbeider tett sammen med de ansatte for å utvikle Stavdal og øke kjennskapen til vårt konsept Menneske og Maskinen.

Kontakt oss

På stavdalas.no bruker vi cookies for å gi deg den beste opplevelsen av våre hjemmesider. Ved å fortsette å bruke våre hjemmesider godkjenner du samtidig att vi bruker cookies. For mer informasjon klikk her.